Rezervacije
+385 (0)1 2041 200
rezervacije@antunovic.hr
Promijeni/Otkaži rezervaciju

Novouređena dvorana Tomislav predstavlja pravo remek-djelo spoja klasične elegancije i modernih umjetničkih elemenata. Ova prekrasna dvorana zrači glamurom, a moderni detalji protkani su kroz svaki kutak prostora. Ako tražite savršeno mjesto za event, dvorana Tomislav je upravo ono što trebate.

Renovacija dvorane uključuje niz poboljšanja koja su značajno unaprijedila njezin izgled i funkcionalnost. Jedna od najznačajnijih promjena je instalacija potpuno nove rasvjete koja će stvoriti ugodniju atmosferu i poboljšati vizualni dojam dvorane. Nova rasvjeta moderna je i prilagodljiva, kako bi se stvorila savršena ambijentalna rasvjeta za različite događaje.

 

Uz novu rasvjetu, dvorana je dobila i novi vizualni identitet koji je suvremen i prilagođen najnovijim trendovima u dizajnu. Pored novog vizualnog identiteta, dvorana također ima novi moderni sustav razglasa koji će osigurati jasan i kvalitetan zvuk. Uređenje interijera prilagođeno je različitim vrstama događaja, te dvorana i dalje zadržava svoj identitet multifunkcionalne dvorane kako bi se zadovoljile različite potrebe gostiju.

Dvorana može primiti do 800 uzvanika za poslovne događaje te do 500 uzvanika za svadbene svečanosti. Bez obzira na to želite li klasičnu ili modernu temu, kino ili banketni postav, dvorana Tomislav se može prilagoditi svim vašim potrebama i željama. Uz svoje elegantno okruženje i profesionalno osoblje koje je spremno ispuniti svaku Vašu želju, ovaj prostor garantira nezaboravan doživljaj za Vas i Vaše goste.GALERIJA SLIKA
Hotel Antunović Zagreb – jedinstveni doživljaj!

Rezervacije